|

Mbia'da mutlu son

Trabzonspor, yılan hikayesine dönen Kamerunlu oyuncu Stephane Mbia'nın transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-Mavililer, Mbia ile 3 yıllık anlaşma yapıldığını açıkladı.

Yeni Şafak
09:09 - 28/06/2015 Pazar
Güncelleme: 06:15 - 28/06/2015 Pazar
DHA

İngiltere'nin Queens Park Rangers takımının oyuncusu olan, ancak son iki sezonda kiralık olarak forma giydiği İspanyanın Sevilla takımıyla UEFA Avrupa Ligi Kupasını kaldırmayı başaran 29 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Stephane Mbia ile görüşmelere başlandığını 10 Haziranda KAP'a bildiren Trabzonspor, daha sonra bu transferi bir süreliğine askıya almıştı. Bonservisi elinde olan Mbia'nın, 1.5 milyon euroluk imza parasını peşin olarak istemesi ve ayrıca sözleşmede öne sürdüğü bazı şartlar transferi çıkmaza sokmuştu.



17 Haziran gecesi Trabzon'a getirilen Mbia, yine anlaşma sağlanamayınca İspanyaya dönmüştü. Bir kaç gün önce oyuncuyu tatil için Antalya'ya getirten Trabzonspor, sonunda Mbia'nın istediği imza parasını yatırmayı kabul edince anlaşma tamamlanmış oldu. Antalya'da oyuncu ile son bir görüşme yapan Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Genel Sekreter Köksal Güney, ufak pürüzleri de halledince, anlaşmanın sağlandığı gece yarısına doğru kulübün internet sitesinden açıklandı.



Mbia'ya yıllık yaklaşık 2.6 milyon euro garanti para ödeneceği vurgulanırken, konuyla ilgili kesin açıklamanın KAP'a yapılacağı belirtildi.



#Trabzonspor
#Stephane Mbia
#Quuens Park Rangers
9 yıl önce