|

İstanbul-Ankara yolu için sürücülere uyarı

İstanbul-Ankara, Finike-Kumluca ile Kırıkkale-Keskin-Kırşehir yollarında yapım ve bakım çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

Yeni Şafak
23:43 - 20/05/2016 Cuma
Güncelleme: 20:45 - 20/05/2016 Cuma
AA

Karayollarının bazı kesimlerinde yürütülen yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.



Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Bolu Dağı Tüneli'nin çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü olarak sağlanıyor.



Finike-Kumluca yolunun 8 ila 14'üncü kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle sol (geliş) şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ şeritten gidiş geliş olarak yapılıyor.



Kırıkkale-Keskin-Kırşehir yolunun 48'inci kilometresine kadar alanda üstyapı çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.



Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması yönünde uyarıda bulunuldu.









#Karayolları Genel Müdürlüğü
#İstanbul-Ankara
8 yıl önce