|

Hurda halinde otoparkta duruyorlardı: 6 kamyonet alev alev yandı

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde bir otoparkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kamyonetlere müdahale ederek söndürdü. Fatih Belediyesi'nin kullanmadığı hurda halindeki 6 kamyonet tamamen yandı.

08:21 - 20/09/2020 Pazar
Güncelleme: 08:27 - 20/09/2020 Pazar
DHA
Fatih Belediyesi'ne ait olduğu tespit edilen 6 kamyonet yangın sonrası kullanılmaz hale geldi.
Fatih Belediyesi'ne ait olduğu tespit edilen 6 kamyonet yangın sonrası kullanılmaz hale geldi.

İstanbul Fatih'te Aksaray Mahallesi'nde bulunan bir otoparkta gece saat 01.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi.


Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir otoparkta Fatih Belediyesi'nin kullanmadığı hurda halindeki kamyonetlerde çıkan yangında 6 kamyonet tamamen yandı.


İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor

Çevredeki vatandaşlar otoparktan alevlerin yükseldiğini görünce durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kamyonetlere müdahale etti. Polis ekipleri de çevrede önlem aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yanan hurda kamyonetler söndürüldü. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken 6 araç yanarak kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri yangın sonrası olay yerinde çalışma yaptı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.



#İstanbul
#Hurda kamyonet
#6 kamyonet alev alev yandı
4 yıl önce