|

İstanbul trafiğine 'Tarihi Yarımada Koşusu' düzenlemesi: Bazı cadde ve sokaklar kapatılacak

İstanbul'da bugün yapılan Tarihi Yarımada Koşusu dolayısıyla bazı cadde ve sokaklar trafik akışına kapatıldı. 09.00-11.00 arasında Spor İstanbul AŞ tarafından düzenlenecek koşu için etkinlik bitimine kadar kullanılabilecek alternatif güzergahlar da belirlendi.

09:24 - 24/11/2019 Pazar
Güncelleme: 09:38 - 24/11/2019 Pazar
AA
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, bugün saat 09.00-11.00 arasında Spor İstanbul AŞ tarafından düzenlenen "Tarihi Yarımada Koşusu" kapsamında bazı yolların 07.30 itibarıyla etkinlik bitimine kadar kapatılacağı belirtildi.

Açıklamada Sahil Kennedy Caddesi Kuzey Yol Sirkeci-Çatladıkapı arasına çıkan tüm cadde ve sokaklar, Ahırkapı İskele Sokak, Ahırkapı Sokak, Aksakal Caddesi, Küçük Ayasofya Caddesi'nden Sultanahmet Meydanı'na kadar bağlı cadde ve sokaklar, Torun Sokak, Dalbastı Sokak, Kabasakal Caddesi, Soğukçeşme Sokak, Caferiye Sokak ve Bab-ı Hümayün Caddesi'nin trafik akışına kapatılacağı duyuruldu.

Sürücülerin Sahil Kennedy Caddesi Güney Yol, Nakilbent Sokak, Kaleci Sokak, Kasap Osman Sokak, Hünkar Peşveri Sokağı'nı alternatif olarak kullanabileceği kaydedildi.

#İstanbul Valiliği
#Tarihi Yarımada Koşusu
4 yıl önce