|

İstanbul'da da hissedildi: Balıkesir'de 4.7 büyüklüğünde deprem

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul ve çevresinde de hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün Balıkesir Dursunbey olduğunu ve büyüklüğünün 4.7 olarak ölçüldüğünü açıkladı.

22:35 - 22/01/2022 Cumartesi
Güncelleme: 23:45 - 22/01/2022 Cumartesi
Diğer
Arşiv
Arşiv

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul ve çevresinde de hissedilen bir deprem meydana geldi.

AFAD DUYURDU: MERKEZ ÜSSÜ BALIKESİR

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) meydana gelen depremin Balıkesir Dursunbey merkezli olduğunu ve büyüklüğünün 4.7 olarak ölçüldüğünü duyurdu.

Saat 22.31'de yaşanan deprem, yerin 11.49 kilometre altında meydana geldi.

BAKAN SOYLU: OLUMSUZ DURUM BULUNMUYOR


Deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendilerine intikal eden bir olumsuzluk olmadığını duyurdu.

Bakan açıklamasında,
"Balıkesir Dursunbey'de, 22.31'de gerçekleşen 4,7 büyüklüğünde #deprem'in ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine intikal eden herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Ekiplerimiz tarafından saha taraması devam etmektedir. Balıkesirimize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun."
ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA: ENDİŞE VERİCİ BİR SONUÇ YOK

Depreme ilişkin bir açıklama da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Koca paylaşımında,
"Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde, yaklaşık yarım saat önce 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 112 Acil Ekiplerimiz bölgeyi taramak üzere görevlendirilmiştir. İlk bilgilere göre, endişe verici bir sonuç söz konusu değil. Halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."
dedi.
#Deprem
#Son Dakika
#İstanbul
2 yıl önce