|

İstanbul'da domuz vatandaşları kovaladı!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde denizden çıktığı belirtilen domuz vatandaşların arasına daldı. Domuz şaşkınlıktan kaçarken önüne çıkanları da kovaladı. Bir iş yerine girmeye çalışan domuz güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yeni Şafak
16:31 - 19/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:16 - 19/11/2015 Perşembe
DHA

Beykoz'da denizden çıkan yaban domuzu paniğe yol açtı. Korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar o anları DHA'ya anlattı. Bir iş yerine girmeye çalışan domuz güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.



Beykoz sahilde saat 11.00'da denizden çıkıp vatandaşlara saldıran yaban domuzu paniğe yol açtı. Vatandaşlar, etrafa kaçışarak kendilerinidomuzdan korumak istedi.





1 kişi yaralandı

Domuz önce sahildeki vatandaşlara sonra da dükkânlara saldırdı. Saldırıda iddialara göre bir vatandaş yaban domuzu tarafından ısırıldı. Bir köpeği de yaraladığı belirtilen yaban domuzu vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.


Domuz daha sonra dükkânlara saldırdı. Esnaf domuzun saldırısından korunmak için iş yerlerinin kapılarını kapattı. Güvenlik kamerası görüntülerinde vatandaşların yaban domuzunu görüp kaçışmaları ve domuzun bir iş yerine girmek için cama kafa attığı görüldü. 2 defa kapıya çarpan yaban domuzu daha sonra ara sokaklardan ormanlık alana doğu insanları kovalayarak kaçtı.


#domuz kovaladı
#vatandaş
#domuz
8 yıl önce