|

İtirafçılık yarışı manidar

MHP lideri Bahçeli, FETÖ’cülerin birdenbire ortaya çıkarak itirafçı olmalarının oldukça manidar olduğunu belirterek, “İtirafçılık yarışının kuşkulu yanları oldukça fazladır” uyarısında bulundu. Bahçeli, “Afrin’e girip, terör koridorunun Akdenizle bağlantı yollarını kesmek helali hakkımızdır” diyerek operasyona destek verdi.

Yeni Şafak ve
08:00 - 17/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:45 - 17/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli, bugüne kadar saklanan FETÖ’cülerin birden bire ortaya çıkmasına dikkati çekti ve uyarılarda bulundu.
Devlet Bahçeli, bugüne kadar saklanan FETÖ’cülerin birden bire ortaya çıkmasına dikkati çekti ve uyarılarda bulundu.

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, bugüne kadar saklanan FETÖ’cülerin birden bire ortaya çıkmasına dikkati çekti ve uyarılarda bulundu:

Artık oyalanacak vakit kalmamıştır. Dün olduğu gibi bugün de meydan şeytana bırakılmayacaktır. Terör örgütlerine karşı tarihin en şiddetli ve etkili mücadele ruhu çok şükür devrededir. Bundan memnunuz, destek ve katkımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin önünde mutlaka aşması ve sonuçlandırması gereken üçayaklı bir terör sorunu bulunmaktadır. Bunun birinci ayağını FETÖ’yle mücadele oluşturmaktadır.

HER YOLU DENİYOR

Örgüt her yolu denemekte, her tezgah ve tehditten medet ummakta, kripto yüzleri perdelemek için oyun kurmaktadır. FETÖ iblisi son kozu ile son komploları ile mücadeleye gölge düşürmenin hesabındadır. Her şey ortadadır, davaları kurnazlıkla sulandırma girişimleri bellidir.

BEŞ KRİTİK SORU

Bize göre FETÖ’yle mücadelede cevabını aradığımız sorular vardır ve maddeler halinde şu şekildedir?

* FETÖ ile mücadelede devlet aklı topyekün devrede midir? Yoksa kısıtlı sayıda devlet adamının çabası ile mi süreç yürütülmektedir.

* FETÖ ile mücadelenin bir stratejisi var mıdır?

* Fikri temelleri, milli hedefleri, hukuki sınırları berrak bir zihinle belirlenmiş midir?

* Bu terör örgütü ile mücadelenin sınırları nedir?

* Biriken sosyal maliyeti, mağduriyetleri nasıl bertaraf edeceğiz?

FETÖ DÜŞMAN VE HAİNDİR

İtirafçılık yarışının kuşkulu yanları oldukça fazladır. Bugüne kadar saklanan FETÖ’cülerin birden bire ortaya çıkmaları oldukça manidardır. FETÖ, düşmandır, haindir, üzerinden silindir gibi geçilmeli ve nihai olarak yok edilmelidir. Acziyet gösterilirse acınacak hale geliriz. Ağırdan alırsak yüksek bedel öderiz. FETÖ’yü tümüyle imha edecek adaletin yaptırım ve caydırıcılığı, devlet ve siyaset adamlarının cesur tutumudur.

BİR ŞAFAK VAKTİ AFRİN

ABD terör örgütleriyle suçüstü yakalanmıştır. Suçüstü basılmıştır. Afrin’e bir şafak vakti girip, terör koridorunun Akdeniz’le bağlantı yollarını kesmek, teröristlere Türk milletinin demir yumruğunu ve hakikat dolu müdahalesini göstermek helal-i hakkımızdır. Afrin temizlenmeli, Münbiç ve diğer fitne kaynakları, adi terör kampları, terörist üreme alanları yerle bir edilmelidir. Yutmak isteyenin boğazına düğümlenir, yemek isteyenin azı dişini sökeriz. Allah gazamızı mübarek kılsın.

  • Bizi Kürt düşmanı gösteren alçaktır
  • Bahçeli, “AK Parti-MHP ittifakının Kürt kökenli kardeşlerimizi ürküteceği ima ve dolambaçlı yollardan ifşa edilmeye çalışılmaktadır. Ahlaklarının çivisi çıkmış bu eyyam ağaları milli ittifakı yıpratmak, yaralamak için gözlerini fal taşı gibi açmaya, kalemlerini silah gibi kullanmaya başlamışdır. MHP’yi kim Kürt düşmanı gösteriyorsa, bilinmelidir ki, alçaktır, haindir, sütünde haram, kanında irin vardır. Kürt kökenli kardeşlerimiz bizdir, bizim eşit ve saygın vatandaşımız, kardeşimiz, kader ortağımızdır. Kalleşlere ise buradan ekmek çıkmayacaktır” dedi.
#Devlet Bahçe
#FETÖ
#İtiraf
#Kumpas
6 yıl önce