|

İzmir'de kayıp anneanne ile torunuyla ilgili kritik detay

İzmir'in Tire ilçesinde sabah saatlerinden bu yana haber alınamayan 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ile anneannesi Fatma Yenigün için arama çalışması başlatıldı. 1,5 yaşındaki Rüya Çelik'in annesi Derya Çelik yaptığı açıklamada, annesinin daha önce de kendilerini terk edip gittiğini ve 22 yıl kendisinden haber alamadıkları bilgisini paylaştı. Çelik ayrıca, çocuğunu getirmesi için annesine çağrıda bulundu.

Yeni Şafak
23:16 - 3/07/2018 Salı
Güncelleme: 23:22 - 3/07/2018 Salı
AA
İzmir'de kayıp anneanne ile torunuyla ilgili kritik detay
İzmir'de kayıp anneanne ile torunuyla ilgili kritik detay

İzmir'in Tire ilçesinde, sabah saatlerinden beri haber alınamayan Fatma Yenigün ile torunu 1,5 yaşındaki Rüya Çelik'i bulmak için arama çalışması başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Derebaşı Mahallesi'nde yaşayan 55 yaşındaki Yenigün ile torunu Rüya Çelik sabah saatlerinde evden ayrıldı. Aile üyelerinin ulaşamaması üzerine güvenlik güçlerine haber verilmesinin ardından AFAD ve jandarma ekipleri anneanne ve torununu bulmak için çalışma başlattı.

Rüya'yı alarak evden ayrıldı

Rüya'nın annesi Derya Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde tarlada çalışmak için evden çıktıklarını, daha sonra annesi Fatma Yenigün'ün Rüya'yı da alarak evden ayrıldığını öğrendiklerini söyledi.

Annesi evi terk etti, 22 yıl haber alınamadı

Annesinin daha önce de kendilerini terk edip gittiğini ve 22 yıl kendisinden haber alamadıklarını kaydeden Çelik, annesiyle 4 senedir birlikte yaşadıklarını söyledi.

Derya Çelik, annesinin küçük kızlarını eve getirmesini isteyerek, "
Bana, kardeşlerime annelik yapmadı. Ne olur benim çocuğumu göndersin, benim çocuğumu gönderemiyorsa birine teslim etsin. Korkuyorsa birine teslim etsin. Ben hiçbir şey istemiyorum. Gelsin yine sahip çıkarım ona, yeter ki çocuğumu getirsin.
" dedi.

Derya-Hakan Çelik çiftinin Rüya dışında 12 yaşında Cihangir ve 17 yaşında Gülçin adında çocukları da bulunuyor.

#Kayıp
#Torun
6 yıl önce