|

Kadın vekilleri CHP’yi kınamaya davet etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Kılıçdaroğlu'nun, Ramazanoğlu ile ilgili sözlerine ilişkin "Tüm siyasi partilerin kadın vekillerini bu seviyesiz davranışlarından ötürü CHP’yi kınamaya davet ediyorum" dedi.

Yeni Şafak
09:13 - 6/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:15 - 6/04/2016 Çarşamba
AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili sözlerine yönelik, "Siyasi arenaya yakışmayan bu seviyeden yoksun tutumlara bir son verilmesini temenni ediyor, tüm siyasi partilerin kadın vekillerini sessiz kalmamaya ve bu seviyesiz davranışlarından ötürü CHP'yi kınamaya davet ediyorum." dedi.



Sayan Kaya, yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Bakan Ramazanoğlu'na yönelik ifadelerinden büyük üzüntü duyduğunu ve Kılıçdaroğlu'nun bu davranışını şiddetle kınadığını belirtti.



Sayan Kaya, şunları kaydetti:



"Dün Levent Gök'ün ana muhalefet partisinin Grup Başkan Vekiline yakışmayan sözlerinin ardından aynı partinin Genel Başkanının çok daha çirkin bir şekilde ağır söylemlerine maruz kalan Sayın Bakanımız Sema Ramazanoğlu'nu ilkeli ve seviyeli duruşundan dolayı takdir ediyorum. Siyasi arenaya yakışmayan bu seviyeden yoksun tutumlara bir son verilmesini temenni ediyor, tüm siyasi partilerin kadın vekillerini sessiz kalmamaya ve bu seviyesiz davranışlarından ötürü CHP'yi kınamaya davet ediyorum."



#AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan
#CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Fatma Betül Sayan
8 yıl önce