|

Kaldırıma çarpan alkollü sürücünün yaptığı pes dedirtti: 2025'e kadar ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı

Adapazarı'nda sokağa çıkma yasağına uymayan alkollü sürücü kaldırıma çarptı, ardından otomobilinden inerek yol kenarındaki tarlada sızdı. Olay yerine gelen ekipler sürücüyü tarlada buldu. Hastaneye gitmekte ve alkol testine direnen sürücünün ehliyetine daha önce 2025'e kadar el konulduğu belirlendi. Sürücü Fevzi A.'ya hem sokağa çıkma yasağına uymadığı için hem de ehliyetsiz ve alkollü araç kullandığı için 10 bin TL ceza kesildi.

06:28 - 25/05/2020 Pazartesi
Güncelleme: 06:49 - 25/05/2020 Pazartesi
DHA
Kaldırıma çarpan alkollü sürücü Fevzi A. girdiği tarlada sızdı.
Kaldırıma çarpan alkollü sürücü Fevzi A. girdiği tarlada sızdı.

Adapazarı'nda sokağa çıkma yasağına uymayan alkollü sürücü Fevzi A., Korucuk Mahallesi Dorukkent mevkiinde direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobili ile kaldırıma çarptı.

TARLADA SIZDI KALDI

  • Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve 112 Acil ekibi sevk edilirken, otomobilini tekrar çalıştıramayan alkollü sürücü yol kenarındaki tarlaya girdi. Burada sızıp kalan sürücüye olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri müdahale etti.

Hastaneye gitmek istemeyen ve alkol testini reddeden sürücü ile polisler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Daha önce ehliyetine 2025 yılına kadar el konulduğu öğrenilen sürücüye sokağa çıkma yasağını ihlal ile alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmak suçlarından 10 bin TL ceza yazıldı.






#trafik kazası
#Adapazarı
#polis
#alkol
4 yıl önce