|

Kar maskeli cinayet zanlısı damat çıktı

Kırıkkale'de dün evde otururken uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu Gülhanım Özyer'in yaşamını yitirdiği Aynur Bulut'un da ağır yaralandığı olayın şüphelisi damat çıktı. Daha önce bir başka suçtan 7 yıl cezaevinde kalan Bulut'un damadı Yalçın O. saldırının zanlısı olarak tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yeni Şafak
06:53 - 6/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 03:56 - 6/04/2015 Pazartesi
DHA

Olay, dün Yenimahalle semtinde 203'üncü Sokak'ta bulunan 5 katlı Zümrütkale Apartmanı'nın zemin katında meydana geldi. İddiaya göre evin ziline basan kar maskeli bir kişi kapı açılınca birlikte yaşayan ve bekar oldukları öğrenilen Gülhanım Özyer ile Aynur Bulut'a bıçakla saldırdı.



Olayda bir yemekhanede aşçılık yapan kadınlardan Gülhanım Özyer vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, Aynur Bulut ise ağır yaralandı. Bulut'un tedavisine Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ediliyor.



Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis, daha önce bir suçtan dolayı 7 yıl cezaevinde kalan yaralı Aynur Bulut'un damadı 37 yaşındaki Yalçın O.'yu gözaltına aldı. O.'nun verdiği çelişkili ifadelerden sonra kayınvalidesinin sürekli olarak kendisini borçlandırdığını ve yaklaşık piyasaya 20 ile 30 bin Tl borcunun olduğunu söylediği öğrenildi. İfadesinden sonra adliyeye sevkedilen Yalçın Olsun tutuklanarak cezaevine konuldu.


#cinayet
#damat
#kar maskesi
9 yıl önce