|

Karaman'da kokoreççinin başına silah dayayan polisle ilgili yeni gelişme

Karaman'da gittiği kokoreççide kendileriyle ilgilenilmediği iddiasıyla iş yeri sahibini yumruklayarak başına tabanca doğrultan komiser yardımcısı E.E.'nin tabancasına el kondu. Ayrıca olayla ilgili adli soruşturmanın yanı sıra idari soruşturma başlatıldı .

Yeni Şafak
12:28 - 4/02/2018 Pazar
Güncelleme: 12:40 - 4/02/2018 Pazar
Diğer
Kokoreççide olay çıkaran polislere soruşturma açıldı.
Kokoreççide olay çıkaran polislere soruşturma açıldı.

Karaman’da kokoreççide kendileriyle ilgilenilmediğini öne sürüp garsonu ve iş yeri sahibini darp eden iki polisin havaya iki el ateş ettikleri ortaya çıkarken, polislerle ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Karaman'da gittiği kokoreççide kendileriyle ilgilenilmediği iddiasıyla garsonu tokatlayıp, tartıştığı iş yeri sahibini yumruklayarak başına tabanca doğrultan komiser yardımcısı E.E.'nin tabancasına el konuldu.

Tabancasına el konuldu

Olayın ardından ifadeleri alınıp, serbest bırakılan 4 polisten Komiser Yardımcısı E.E.'nin silahına el konuldu. Karaman Valiliği de E.E. ve B.Ş. hakkında adli soruşturmanın yanı sıra, idari soruşturma başlatıldığını ve soruşturma için de müfettiş istendiğini açıkladı. Valilik, işletme sahibi ve çalışanları ile yemek servisi konusunda yaşanan, dışarıda da devam eden olay sırasında polislerden biri tarafından havaya 2 el ateş edildiğinin tespit edildiğini belirtti.


#Karaman
#polis
6 yıl önce