|

Kartal sahilinden erkek cesedi çıktı

Kartal sahilinde 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulundu. Sabah spor yapmak için sahile giden vatandaşlar denizde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye, deniz polisi ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yeni Şafak
11:59 - 7/11/2017 Salı
Güncelleme: 12:05 - 7/11/2017 Salı
IHA
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Kartal sahilinde 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulundu. Polis ve itfaiye ekipleri cesedi denizden çıkarırken çevrede bulunan vatandaşlar da çalışmaları film izler gibi izledi.

Olay, sabah saatlerinde Kartal Atalar Mahallesi Atalar Sahili’nde meydana geldi. Sabah spor yapmak için sahile giden vatandaşlar denizde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye, deniz polisi ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen deniz polisi ve itfaiye ekipleri cesedi çıkarmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından kıyıya çıkarılan cesedin bir erkeğe ait olduğu anlaşıldı. Olay yeri ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonuncunda ise, yaklaşık 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen cesedin üzerinden kimlik çıkmadı.

Cesedin çıkarılışını film gibi izlediler

Deniz polisi ve itfaiye ekiplerin ceset çıkarma çalışmaları devam ederken olay yerine çok sayıda vatandaş geldiği görüldü. Vatandaşlar ekiplerin ceset çıkarma çalışmalarını film izler gibi izledi.

Ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken polis ekipleri olayla ilgili incelme başlattı.
#İstanbul
#Deniz polisi
6 yıl önce