|

Kayınpederini ağaca bağlayıp fotoğrafını paylaştı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde üzerine araç sürdüğünü iddia ettiği kayınpederini ağaca bağlayan damat, çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Saldırıya uğrayan kayınpederin şikayeti üzerine darp olayına karışan damat ve arkadaşları yakalandı.

Yeni Şafak
18:39 - 8/08/2015 Saturday
Güncelleme: 15:42 - 8/08/2015 Saturday
IHA

Karasu ilçesinde yaşanan olayda, kızını kaçırdığı için üzerine araç sürdüğünü iddia ettiği kayınpederi Adem K.'yı (60) arkadaşlarıyla birlikte kaçıran M.D. isimli damat, ormanlık alana götürdükleri kayınpederini ağaca bağladı.



Kayınpederini darp ettiği iddia edilen damat M.D., daha sonra kayınpederinin ağaca bağlı olarak fotoğrafını çekip sosyal medya hesabında paylaştı. Adem K.'nın damadı M.D.'yi Karasu İlçe Jandarma Komutanlığına ihbar etmesiyle ortaya çıkan olayda, M.D. ve arkadaşları gözaltına alındı.



Öte yandan kayınpederinin ağaçta asılı olduğu fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşan M.D., altına da “Adem K., bir zavallı delikanlının üzerine araba sürdü. Ezmeye çalıştı. Buna karşılık zavallılar ise Adem K.'yı ağaca asarak dersini verdi" notunu yazdı.









#kayınpeder
#fotoğraf
#darp
9 years ago