|

Kaymakam Güntepe'den Zaman muhabirinin seviyesizliğine sert yanıt

Beyaz Show'daki skandal olaya tepki gösteren Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, kendisine seviyesiz bir şekilde cevap veren Zaman Gazetesi Danimarka muhabiri Hasan Cücük'e sert cevap verdi.

Yeni Şafak
16:25 - 10/01/2016 Pazar
Güncelleme: 16:54 - 10/01/2016 Pazar
Diğer

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, teröre yönelik olarak tavrını kararlılıkla sürdürürken, yaşanan olaylara da resmi Twitter hesabı üzerinden tepki göstermeye devam ediyor.



Beyazıt Öztürk'ün Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Şov' programına telefonla katılarak örgüt propagandası yapan ve kendini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik'in öğretmen olmadığının ortaya çıkmasına tepki gösteren Güntepe Twitter hesabında "Diyarbakır'da bir öğretmen Canlı Yayına bağlanıp PKK'nın yaktığı okulları görmezden gelerek devletini karalamış. Bir memur amirinden izin almaksızın canlı yayına bağlanamaz. Kendisine Maaş veren "devletimizi" canlı yayında karalayamaz. İstifa etmeli!" diye yazdı.





Zaman muhabiri seviyesizlik yaptı



Paralel medyanın yayın organı olan Zaman Gazetesi'nin Danimarka muhabiri Hasan Cücük ise Güntepe'nin bu sözlerine "Bu kaymakam iyice coşmuş! 'Yalova kaymakamı', vali olur yakında #AyşeÖğretmenYalnızDeğildir" şeklinde seviyesiz bir yorumda bulundu. Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'den bu hadsiz yoruma çok sert cevap geldi. Güntepe, Hasan Cücük'e, "Gelecekte ne olacağımı Allah bilir ama Senin gibi Danimarka'dan yazıp devletine hainlik eden bir gazeteci olmam!" sözleriyle yanıt verdi.



PKK propogandası destek verenlere tepki gösteren Güntepe PKK'nın şehit ettiği öğretmenleri örnek göstererek 'utanın' dedi.









#Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe
#Kadir Güntepe
#Hasan Cücük
#Zaman
#Beyaz Şov
#Beyazıt Öztürk
8 yıl önce