|

Kirada oturduğu evi yandı: Gözyaşları içinde yardım istedi

Diyarbakır'da kiracı olarak oturduğu evde yangın çıktığını haber alıp gelen Felek Bayram (40), gözyaşlarına boğuldu. Eşyalarının ve çocuklarının kıyafetinin yandığını belirten Bayram yardım istedi.

10:50 - 11/09/2021 Cumartesi
Güncelleme: 11:10 - 11/09/2021 Cumartesi
DHA
Felek Bayram
Felek Bayram

Kayapınar ilçesi Medya Mahallesi'nde iki katlı binanın giriş katında kiracı olarak oturan Felek Bayram, iki çocuğuyla dışarı çıktıktan bir süre sonra evde yangın çıktı. Durumu fark eden komşularının ihbarı üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede mahalleye gelen ekipler, yangına müdahale ederek söndürdü. Zarara neden olan yangını soğutma çalışmaları sürerken, komşularının haber verdiği Felek Bayram eve geldi. Bu sırada Bayram gözyaşlarını hakim olamadı.


‘SOKAKTA KALDIM, EVİM VE EŞYALARIM YANDI'

Zarar görmeyen eşyalarını çıkarmaya çalışan Felek Bayram, gözyaşları içerisinde çocuklarının küçük yaşta olduğunu ve imkanı olmadığını söyledi. Bayram, "Evim kira, içerisindeki her şey yandı. Yardıma muhtacım, evim kira ben ne yapacağım. Küçük odadaki prizden yangın çıktığını tahmin ediyorum. Yataklar tutuşmuş ve ev yandı. Eşyalarım, çocuklarımın kıyafeti yandı. Ben sokakta kaldım" dedi.

  • Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.

#Diyarbakır
#Felek Bayram
3 yıl önce