|

Kontrolsüz konuşuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Maltepe mitinginde saydığı 10 maddeye AK Parti’den cevap geldi. AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Kılıçdaroğlu’nun saydığı maddelerin ayaklarının yere basmadığını ifade etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 08:33 - 12/07/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Kontrolsüz konuşuyor
Kontrolsüz konuşuyor

CHP’nin eski kodlarına döndüğünün altını çizen Yazıcı, “Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri kontrolsüz sözler” dedi. Gazetecilerle sohbet toplantısında konuşan Yazıcı, Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşü sonrası İstanbul Maltepe’de yaptığı mitingi değerlendirdi.

“Kılıçdaroğlu ‘FETÖ’nün siyasi ayağa çıkarılmalı’ diyor” diyen Yazıcı, “Buna kimse karşı mı? Daha önce 15 Temmuz’a ‘kontrollü darbe’ diyordu. Bu sözleri ‘kontrolsüz sözler’. Daha önce de ‘AK Parti içerisinde ve hükümette Bylock kullanan vekiller ve bakanlar var’ diyordu. Madem varsa bunları niye açıklamıyor. Açıklasın. Desin ki, ‘şunda şunda var’. Bu bir ihanet atfıdır. ‘Birisinde Bylock var’ demek FETÖ’cü demektir. FETÖ’cü demek ‘vatan haini’ demektir. Bu kadar kolay, ucuz bir şey mi? Dolayısıyla kontrolsüz konuşuyor. Kontrol edemiyor” diye konuştu.

#FETÖ
#Hayati Yazıcı
7 yıl önce