|

Köpekleri arabasıyla ezen sürücü kıskıvrak yakalandı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bir anda yayılan ve herkesin tepkisini çeken görüntülerde, bir sürücünün arabasıyla köpekleri ezdiği görülüyordu. Polis ve jandarmaya konuyla ilgili çok sayıda şikayetin gitmesinin ardından güvenlik güçleri harekete geçti ve köpekleri arabasıyla ezen sürücüyü kıskıvrak yakaladı.

Yeni Şafak
10:35 - 10/06/2018 Pazar
Güncelleme: 10:40 - 10/06/2018 Pazar
AA
Köpekleri arabasıyla ezen sürücünün görüntüsü sosyal medyada kısa zamanda hızla yayılmıştı.
Köpekleri arabasıyla ezen sürücünün görüntüsü sosyal medyada kısa zamanda hızla yayılmıştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, Çankaya ilçesinde bir aracın köpeği ezerek kaçma görüntülerinin sosyal paylaşım sitelerinde "Artık yanınıza kalmasın bu yaptığınız" başlıklı paylaşımlarla yer alması üzerine, görüntülerdeki 06 ZIS 72 plakalı hafif ticari aracın sürücüsünün R.Ü. olduğunu tespit etti.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, R.Ü'yü gözaltına aldı.

"Bilinçli yapmadım" savunması

Araç sahibi R.Ü. ifadesinde, Yakupabdal köyünün çıkışında bulunan çeşmede su içmek için durduğunu ve o esnada kadınların gelerek kendisine hakaret ettiklerini, olay yerinden hızla ayrılmak istemesiyle köpeğe çarptığını, bilinçli olarak yapmadığını ifade etti.

Olay yerinin jandarma bölgesi olması sebebiyle R.Ü, emniyetteki işlemlerinin ardından Çankaya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilecek.

#Hayvan
#İşkence
#Ankara
6 yıl önce