|

Korkunç cinayet! Satırla 12 parçaya bölüp...

Bursa'da bir kişi patronunu satırla öldürdükten sonra cesedini 12 parçaya ayırarak ormanlık alana attı.

Yeni Şafak
12:21 - 5/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 12:26 - 5/11/2015 Perşembe
IHA

Olay 10 Ekim 2015 tarihinde meydana geldi. Merkez Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi'nde camcı dükkanı olan Savaş Y. (32), aynı dükkanda çalışan elemanı Hasan G. (46) ile, Yiğitler Mahallesi'nde ki bekar evinde buluştu. İddiaya göre, alkol kullanan patron Savaş Y., elemanı Hasan G. alkol kullanmayınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle mutfaktan satırı alan Hasan G., patronu Savaş Y.'un boğazına satırlar vurarak öldürdü. Ardından cesedi 12 parçaya bölen zanlı, cesedi patronun arabasına koyarak merkez Osmangazi ilçesi İsmetiye ve Avdancık Mahallesi arasındaki ormanlık alana attı.


ŞÜPHELİ CİNAYETİ İTİRAF EDİNCE OLAY AÇIĞA ÇIKTI

Olayın ardından Başaran Mahallesi'ndeki camcı dükkanını açmayan ve kayıp olan Y.'un ailesi polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Öte yandan cinayeti işleyen şüphelinin de ortadan kaybolması üzerine polis ekipleri inceleme başlattı. Polis ekiplerin telefonla Hasan G.'e ulaşmasıyla G., cinayeti işlediğini itiraf etti. G., Antalya ilinde bir camcı dükkanında işe başladığını ve teslim olacağını belirtti. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, Antalya'ya giderek. Zanlı Hasan G.'i göz altına aldı. G., ifadesinin alınması üzerine Emniyete getirildi.


POLİS EKİPLERİ ORMANLIK ALANDA ARAMA YAPTI

Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, merkez Osmangazi İlçesi, İsmetiye ve Avdancık Mahallelerinde ormanlık alanda arama yaptı. Zanlı G.'in tarif ettiği yerlerde kazı yapan polis ekipleri, Y.'a ait olduğu düşünülen kemik, kan ve kıyafetleri buldu. Geç saatlere kadar süren incelemenin ardından Bursa Cumhuriyet Savcısı olay yerinde keşif yaptı. G., polis ekiplerine verdiği ifadede “ Pişmanım, böyle olsun istemedim" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#korkunç cinayet
#patron cinayet
#bursada cinayet
8 yıl önce
default-profile-img