|

Korna çaldı diye otomobille ezdiler

Adana’nın Seyhan ilçesinde magandalar dehşet saçtı. İbrahim O. ve kardeşleri, kendilerine korna çalan sürücü Murat Y.'yi önce dövdü, ardından gasp ettikleri otomobiliyle ezdi. Dehşet dolu anlar, bir evin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/09/2017 Pazar
Güncelleme: 00:03 - 17/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
Saldırgan İbrahim O.  gözaltına alındı
Saldırgan İbrahim O. gözaltına alındı

Adana’da yolda yürüyen magandalara korna çalan sürücü az daha canından oluyordu. Çalıştığı araç kiralama şirketinden evine dönen Murat Y. (37), merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi Nesrin Ongun Sokak’tan yolda yürüyen İbrahim O. (22), E.O. (17) ve U.O. (13) kardeşlere korna çaldı. Bunun üzerine sürücü ile kardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçtan inen Murat Y., kardeşlerle kavgaya tutuştu.

YERE YATIRIP TEKMELEDİLER

Bu esnada Murat Y., atılan taşın başına isabet etmesi sonucu bir anda kendini yerde buldu. Kardeşler yerdeki sürücüyü pompalı tüfek ve tekmeyle vurarak feci şekilde darbetti. Hırsını alamayan İbrahim O., gasp ettiği araçla yerde yatan Murat Y.’nin üzerinden araçla geçti. Kardeşlerini de araca alan zorba olay yerinden uzaklaştı. Yaralı sürücü, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, bir akaryakıt istasyonuna giden şüpheliler, araç takip sistemi üzerinden motorun kilitlenmesi nedeniyle otomobili bırakarak kaçtı.



ZORBALAR TUTUKLANDI

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, zanlılar İbrahim O. ile kardeşleri E.O. ve U.O’yu saklandıkları adreste kıskıvrak yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dehşet anları, bir evin güvelik kameras tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, sürücü ile kardeşler arasında çıkan kavganın yanı sıra zanlıların gasp ettikleri araçla kaçarken Murat Y’nin üzerinden geçmesi yer alıyor.

#Adana
#Kavga
#Trafik
7 yıl önce