|

FETÖ'nün kritik ismi Ankara'da yakalandı

Ankara’da gaybubet evlerine yönelik düzenlenen operasyonda eski birinci sınıf emniyet müdürü Turgut Yıldız gözaltına alındı. Ailesiyle birlikte gaybubet evinde kalan ve Bylock kullanıcısı olan Yıldız’ın yakalanmasının ardından 675 sayılı KHK ile rütbeleri söküldü. Yıldız, İnterpol Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı, Pasaport Daire Başkanlığı gibi görevlerin ardından en son Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü yaptı.

Yeni Şafak ve
16:25 - 20/03/2018 Salı
Güncelleme: 16:42 - 20/03/2018 Salı
Yeni Şafak
FETÖ'cü Emniyet Müdürü Turgut Yıldız Ankara'da yakalandı.
FETÖ'cü Emniyet Müdürü Turgut Yıldız Ankara'da yakalandı.

FETÖ'nün Emniyet yapılanmasına ilişkin çalışmalarını aralıksız sürdüren güvenlik güçleri, Ankara'da önemli bir operasyona imza attı. Uzun süredir aranan eski Emniyet Müdürü Turgut Yıldız, saklandığı gaygubat evinde kıskıvrak yakalandı.

Daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü interpol Daire Başkanlığı ve Erzurum Emniyet Müdürlüğü gibi görevlerde bulunan Yıldız'ın Ankara'da olduğu bilgisine ulaşan güvenlik güçleri söz konusu adrese operasyon düzenledi.

  • Ailesiyle birlikte gaybubet evinde kalan ve Bylock kullanıcısı olan Yıldız’ın yakalanmasının ardından 675 sayılı KHK ile rütbeleri söküldü. Yıldız, İnterpol Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı, Pasaport Daire Başkanlığı gibi görevlerin ardından en son Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü yaptı.

#Ankara
#FETÖ
#ByLock
6 yıl önce