|

Ciro festivali

İstanbul Shopping Fest için indirim günleri başladı. Mall Of İstanbul'da indirim gongunun çalınmasıyla vatandaşlar mağazalara akın etti. Seçim sonrasında sektöre ivme katması beklenen festival kapsamında yeni indirimler olacak. Torunlar GYO Başkanı Aziz Torun "perakende sektörü cirolarında % 40 artış var" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 14/06/2015 Pazar
Güncelleme: 22:39 - 13/06/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Seçimin gölgesinde başlayan İstanbul Shopping Fest (İSF) 5. yılına girdi. Her yıl daha fazla ilgi olması beklenen festival bu yıl diğer yılları aratacak gibi. 23 gün sürecek etkinlik kapsamında 'Konsept İndirim Günleri' gerçekleştirilecek. 14 Haziran'da Çocuk ve Eğlence Günü, 15 Haziran'da Lezzet Günü, 20 Haziran'da Evini Güzelleştir Günü, 21 Haziran'da Teknoloji Günü, 27 Haziran'da Jean günü, 28 Haziran ise Ayakkabı Çanta Günü ile tüketicilere çok özel fiyat avantajları sunulacak. İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında 'Efsane İndirim' gecesi önceki akşam Mall of İstanbul'da gerçekleştirildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in açılışını yaptığı etkinlik kapsamında gece saat 24.00'e kadar açık kalan mağazalarda indirimli ürünler sunuldu. Geçtiğimiz yıllardaki indirimleri bulamayan İstanbullular bu yıl bir kaç markanın yaptığı indirimlerle yetinmek zorunda kaldı.



5-10 TL'lik terlikler satışta


İSF kapsamında özel indirim kapmanyaları yapan firmalar özel ürünleri ile müşterilerini festivale bekliyor. TWIGY festivale özel yüzde 25 indirim kampanyasını müşterilere sunuyor. Mall of İstanbul mağazasında 'efsane indirim' günlerinde firma


5-10 TL arasında değişen fiyatlarla ürünlerini satacak. Cacharel İSF kapsamında indirime giden diğer bir firma. Şirket 27 Haziran'da denim ürünlerinde, 28 Haziran'da ayakkabı ve çantada yüzde 50 indirim yapacak.



BİR EV VE BİR ARABA


İstanbul Shopping Fest (ISF) kapsamında, 23 gün süresince kredi kartı ya da banka kartıyla yapılan 50 TL'lik her alışveriş, çekilişe bir katılım hakkı sağlayacak. Kampanyada katılımcılara EgeYapı Group'dan bir ev ve bir Mercedes Vito hediye edilecek.







#İstanbul Shopping Fest
#Konsept İndirim Günleri
9 yıl önce