|

Küçük Yusuf'un cesedi 29 saat sonra bulundu

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, dün sabah kaybolan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu'nun cesedi, ekiplerin havadan ve karadan araması sonucu 29 saat sonra sulama kanalında bulundu. Küçük Yusuf'un cesedi, çamurdan çıkarılarak otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yeni Şafak
15:55 - 27/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:03 - 27/04/2016 Çarşamba
Afşin'de dün kaybolan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu'nun cesedi 29 saat sonra bulundu.
Afşin'de dün kaybolan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu'nun cesedi 29 saat sonra bulundu.

Dün sabah saat 10.00 sıralarında kaybolan ve ekiplerin aradığı 6 yaşındaki Yusuf Kuzu'nun, 29 saat sonra saat 15.00 sıralarında sulama kanalında cesedi bulundu.



Çoğulhan Mahallesi'nde kaybolan Yusuf Kaya'nın su kanalına düşebileceği ihtimaliyle jandarma, Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) ekipleriyle vatandaşların destek verdiği arama çalışmalarına bugün de devam edildi.



Mahallede 45 kişilik 9 ayrı grubun aradığı Kuzu'nun cesedi, evine 3 kilometre uzaklıkta su kanalında bulundu. Yarım saatlik çalışmanın ardından Kuzu'nun cesedi sudan çıkartılarak Afşin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.



Yusuf Kuzu, dün sabah babaannesi Ayfer Kuzu'nun yanında oynarken kaybolmuştu.





29 saat sonra bulundu


Ekipler, sulama kanalındaki vananın kapatılmasının ardından suyun çekilmesiyle oluşan balçıkta küçük Yusuf'un cansız bedenine ulaştı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan küçük Yusuf'un cesedi, çamurdan çıkarılarak otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.




#Kahramanmaraş
#Afşin
#Yusuf Kuzu
8 yıl önce