|

Küfürlü CHP toplantısına AK Parti'den sert tepki

CHP Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ona oy verenleri hedef alan ağır hakaret içerikli sloganlar ve Kılıçdaroğlu'nun sözlerine AK Parti'den sert tepki geldi.

Yeni Şafak
19:16 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 16:17 - 24/05/2016 Salı
Diğer

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “22 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen AK Parti kongresinde milletin seçtiği cumhurbaşkanına, AK Parti hareketinin liderine gösterilen sadakat CHP'nin kimyasını bozdu. CHP bu haliyle skandallar partisi olmuştur ve her yönüyle zarar vermektedir” dedi.



İnceöz; CHP grubunda bugün yaşananların büyük hazımsızlık örneği olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve milletimize yapılan ağır hakaretleri görmezden gelen Kılıçdaroğlu'nun iyice raydan çıktığını savunan İnceöz, “Ne yazık ki CHP hem muhalefete, hem Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne hem de milletimiz için tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Ağzını her açtığında kandan söz eden Kılıçdaroğlu'nun son Grup toplantısındaki konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize yönelik ağır hakaretlerini misli ile iade ediyorum” şeklinde konuştu.



İnceöz, ayrıca Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ona oy verenlere yönelik hakaretler için gerekli yasal başvuruların yapılacağını bildirdi.


#İlknur İnceöz
#CHP
#AK Parti
8 yıl önce