|

Lastiği patlayan kamyonet devrildi: 1 ölü 5 yaralı

Şanlıurfa'da arka sağ lastiğinin patlaması sonucu devrilen kamyonette bulunan Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 5 kişide yaralandı.

Yeni Şafak
17:31 - 20/09/2015 Pazar
Güncelleme: 14:33 - 20/09/2015 Pazar
DHA

Kaza, öğleden sonra Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 33'üncü kilometresinde meydana geldi. Tarladan topladıkları karpuzları satmak için şehir merkezine giden 38 yaşındaki Mehmet Şükrü Tok yönetimindeki 80 G 288 plakalı kamyonetin Uğurlu Mahallesi yakınlarında sağ arka lastiği patladı. Lastiğin patlamasıyla sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet takla atarak devrildi. Kazada kamyonetin kasanında bulunan karpuzlar yola savrulurken, üzerinden kimlik çıkmayan 20 yaşlarındaki Suriyeli uyruklu bir genç olay yerinde öldü, sürücü Yusuf Tok ile Suriye uyruklu Süleyman El Cuma, Hüseyin El Cuma, Müslim El Cuma ile Mahmut El Mahmudi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralıları ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolu ise yapılan inceleme ve ölen Suriyeli gencin cesedinin Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmesiyle yeniden trafiğe açıldı.



#Şanlıurfa
#kamyonet
#Şanlıurfa-Akçakale karayolu
#Mehmet Şükrü Tok
9 yıl önce