|

Mersin’de bazı ilçelerde yarına kadar su kesintisi uyarısı

Mersin’de, merkez Mezitli ilçesinin tamamı ile Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinin bazı mahallelerine yarın saat 12.00’ye kadar su verilemeyeceği bildirildi.

Yeni Şafak
15:13 - 4/03/2018 Pazar
Güncelleme: 15:17 - 4/03/2018 Pazar
IHA
Mersin'de su kesintisi
Mersin'de su kesintisi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, D1-D2 içme suyu depoları arasındaki borunun yapımı esnasında arıza meydana geldiği belirtildi. Bağlantı çalışmalarının devam ettiği ifade edilen açıklamada, 5 Mart Pazartesi günü saat 12.00‘ye kadar Mezitli ilçesinin tamamı ile Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinin bazı mahallelerine su verilemeyeceği kaydedildi.

Açıklamada, su kesintisinin yaşanacağı mahalleler ise şöyle sıralandı; "Alsancak, Sağlık, Demirtaş, Turunçlu, Turgut Türkalp, Osmaniye, Tozkoran Selçuklar, Kurdali, Çavuşlu, Çukurova, Okan Merzeci, Aydınlıkevler, Dumlupınar, Cumhuriyet, Barboros, Akkent, Eğriçam, Güvenevler, Bahçelievler, Hürriyet, Limonluk, 50.Yıl, Menteş, Fuat Morel, Afetevler, Kocavilayet, İhsaniye, Nusratiye, Siteler, Gündoğdu, Hal, Müfide İlhan, Çilek, Özgürlük, Çay, Barış, Turgutreis, Mahmudiye, Bahçe, Mesudiye, Yeni Mah, Üçocak, Güneş, Şevket Sümer ve Karaduvar."

#mersin
#su kesintisi
#Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi
6 yıl önce