|

Metro otomatlarını soyanlar yakalandı

Bursa'da 12 ayrı metro istasyonunda bulunan yiyecek ve içecek otomatlarından yaklaşık 15 bin liralık bozuk para ve malzeme çaldığı öne sürülen 5 kişi polis tarafından yakalandı. Şüpheliler kendilerini görüntüleyen gazetecilere, Fotoğrafımız iyi çıksın. Çaldığımız malları satıp uyuşturucu aldık, bunu da yazın" dediler.

Yeni Şafak
11:25 - 9/01/2015 Cuma
Güncelleme: 09:27 - 9/01/2015 Cuma
DHA

Merkez Nilüfer, Yıldırım ve Osmangazi ilçelerindeki 12 metro istasyonundaki yiyecek ve içecek otomatlarında bulunan malzemelerin çalınması üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, harekete geçti.


İstasyonlardaki güvenlik kameralarını inceleyen polisler, görüntülerden zanlıların daha önceden çeşitli suçlardan kaydı bulunan 18 yaşlarındaki M.K., T.K, R.A ve A.K. ve 17 yaşındaki M.S. olduğunu belirledi. Metro istasyonlarında önlem alan polisler, bir kez daha otomatları tornavida ile açıp hırsızlık yapmak isteyen zanlıları yakaladılar.


'OTOMAT FARELERİ YAKALANDI YAZIN'

Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulamaları tamamlanan beş kişi, bugün 'hırsızlık' suçlarından adliyeye çıkartıldı. Rahat hareketleriyle dikkat çeken şüpheliler, "Pişman mısınız?" sorusu üzerine "Hayır değiliz. Son pişmanlık fayda etmez, 'Otomat fareleri yakalandı' diye başlık atın.


Resimlerimiz iyi çıksın. Çaldığımız malları satıp uyuşturucu aldık. Bunuda yazın" dediler. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

#metro otomatları
#hırsızlık
#soygun
#otomat fareleri
#bursa
9 yıl önce