|

Metrobüse kaçak binmek isteyen çocukların tehlikeli geçişi:

Metrobüslerde mendil satmak için duraklara E-5'te akan trafiğin ortasından karşıdan karşıya geçerek kaçak binmek için telleri atlayan küçük çocuklar hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye soktular. Sürücüler duruma isyan ederlen aynı durakta 2 yıl önce bir çocuk karşıdan karşıya geçerken metrobüsün çarpmasıyla hayatını kaybetmişti.

10:25 - 16/01/2020 Perşembe
Güncelleme: 10:37 - 16/01/2020 Perşembe
DHA
Metrobüse kaçak binen çocuklar.
Metrobüse kaçak binen çocuklar.

İstanbul Esenyurt'ta metrobüse kaçak binmek isteyen çocukların tehlikeli geçişleri kameralara yansıdı.


HEM KENDİLERİNİ HEM DE TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKTULAR

Olay, dün, Esenyurt Saadetdere Metrobüs durağında yaşandı. Sabah saatlerinde mendil satmak için evlerinden çıkan çocukların D100 Karayolunda seyir halindeki araçların arasına dalarak, metrobüs durağına kaçak girme anları kameralara yansıdı
. Çocukların, duraklardaki güvenlik görevlilerine yakalanmamak için D100 Karayolunda seyir halindeki araçları aştıktan sonra demir çitleri tırmanarak metrobüs durağına ulaştıkları görüldü. Kendilerini ve trafiği tehlikeye düşüren çocuklara sürücüler korna çalarak tepki gösterdi.

AYNI DURAKTA METROBÜSE KAÇAK BİNMEK İSTEYEN ÇOCUK HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Saadetdere Metrobüs Durağında, 1 Mayıs 2018 tarihinde metrobüse kaçak binmek isteyen çocuk demir çitleri aştıktan sonra metrobüsün altında kalarak hayatını kaybetmişti.






#metrobüs
#trafik kazası
#mendil
#saadetdere durağı
#istanbul
4 yıl önce