|

MHP Lideri Bahçeli Aksaray'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimleri kapsamında düzenlendiği mitinglere Aksaray'da devam etti. Aksaray'ın Cumhur İttifakı'na destek vermesinin önemine değinen Bahçeli, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun kendilerine milletçilik dersi vermemesi gerektiğini, Kılıçdaroğlu'nun farklı merkezlerin kontrolünde olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
14:30 - 14/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 14:54 - 14/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli.
Devlet Bahçeli.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimleri kapsamında düzenlendiği mitinglere Aksaray'da devam etti.

Aksaray'ın Cumhur İttifakı'na destek vermesinin önemine değinen Bahçeli, "Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Tüm sağlık çalışanlarının bu gününü kutluyorum" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Konuyu patlıcana taşıyanlar meymenetsizlerdir. Bekayı patlıcanla mukayese etmek izansızlık değil mi? Patlıcan, domates yazın bollaşır. Dileriz ki herkes istediğini yesin, içsin. Kimsenin sofrasında gözümüz yok ama patlıcan pahalıysa bu dünyanın sonu değildir.

Beka yoksa bereket yoktur

Beka ucuzluğu, pahalılığı söz konusu olur mu? Beka yenir mi? Beka olmadan kundaktaki yavruların ömürlerinden gidecek günlerinden bahsedilebilir mi? Beka yoksa bereket yoktur.

Hainlere göz açtırmamak için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile duruş gösteriyoruz. Ezan ve bayrak düşmanlarına Cumhur İttifakı ile engel olmaya çalışıyoruz.


#Devlet Bahçeli
#MHP
5 yıl önce