|

MHP'den Eren'in mesajına duygulandıran yanıt

Trabzon'da PKK'nın hain saldırısı sonrası şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün 2 ay önce Facebook'tan paylaştığı nota MHP'den de duygulandıran bir yanıt geldi.

Yeni Şafak
13:43 - 12/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:49 - 12/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
15 yaşındaki Eren Bülbül, PKK'nın saldırısı sonrası şehit düştü.
15 yaşındaki Eren Bülbül, PKK'nın saldırısı sonrası şehit düştü.

Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında dün güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çatışma çıktı. Çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde şehit oldu. 15 yaşındaki Eren Bülbül isimli gencin ise PKK'lı teröristleri girdikleri bir evden erzak çalarken görüp güvenlik güçlerine haber verdiği ortaya çıktı. Eren Bülbül, PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle giderken terörist kurşunlarına hedef oldu. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül yaşamını yitirdi.

Facebook paylaşımlarıyla dikkat çeken Eren'in, vatansever yazıları konuşuluyor. Eren'in şehadeti ailesini ve ülkeyi yasa boğdu. Eren Bülbül'ün sosyal medyadaki Facebook hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı dün akşam Twitter'da TT oldu.

MHP'nin resmi Twitter hesabı üzerinden de Eren için kısa bir mesaj paylaşıldı. Söz konusu tweette, "Eren bak milyonlar #ErenİyikiVarsın diyor. Mekanın cennet olsun şehidim" ifadeleri yer aldı.



#MHP
#Eren Bülbül
7 yıl önce