|

MHP'li başkan vekaleti AK Parti'ye verdi

Adana'nın Karaisalı Belediyesi'nde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, başkanlık koltuğunun 23 Nisan'da çocuklara bırakılmasına benzer bir jest yapıldı. Belediyenin tek kadın meclis üyesi olan AK Parti'li Durdane Çopuroğlu, Kadınlar Günü dolayısıyla MHP’li Başkan Saadettin Aslan tarafından başkan vekili olarak atandı.

Yeni Şafak
11:57 - 9/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 10:28 - 9/03/2015 Pazartesi
IHA
Başkanvekili Durdane Çopuroğlu
Başkanvekili Durdane Çopuroğlu
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, son Belediye Meclis toplantısında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün Pazar gününe denk gelmesinden dolayı belediyenin tatil olduğunu, ancak 9 Mart 2015 Pazartesi günü Durdane Çopuroğlu’nun başkan vekili olarak atayacağını söylemişti.


Başkanlık makamına oturan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Durdane Çopuroğlu, Başkan Saadettin Aslan’ın yaptığı bu anlamlı hareketinden dolayı Karaisalılı kadınlar adına teşekkür ederek, “Bu başkanlık makamı sembolik olarak bana bir günlüğüne verilmiş olsa da, Başkan Aslan’ın kadınlara bakış açısını göstermekte olup, ayrıca bizlere verilen değerin bir anısı olacaktır” dedi.


Karaisalı Belediye Başkan Vekili Durdane Çopuroğlu’nu ilk kutlayan ise MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe oldu. Efe, yardımcısı Zeynep Bolat ile birlikte Çopuroğlu’na çiçek vererek kutladılar.
#Adana
#Karaisalı Belediyesi
#Belediye Başkanı Saadettin Aslan
#Durdane Çopuroğlu
9 yıl önce