|

MHP'li İsmail Özdemir: Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığı kaldırılmalı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, kamu görevlilerini tehdit eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’yü meşru göstermek ve PKK/PYD terör örgütüne destek çıkmak gibi her türlü söylemde bulunduğunu anımsatan Özdemir, "Kılıçdaroğlu’nun Meclis'te komisyonda bekleyen tüm dosyalarının görüşülmesi ve dokunulmazlığının kaldırılması gerekir" dedi.

11:51 - 17/10/2021 Pazar
Güncelleme: 13:10 - 17/10/2021 Pazar
IHA
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"TOPLUMSAL HUZURU HEDEF ALIYOR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cüleri övmek, FETÖ’yü meşru göstermek, PKK/PYD terör örgütüne destek çıkmak, PYD’li teröristi ağırlamak ve kollamak gibi her türlü söylem ve fiilde bulunduğunu anımsatan Özdemir, "Toplumsal huzur ve barışı ortadan kaldırmaya yeltenen beyhude çabalar yürütüyor" dedi.

DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMALI

Kılıçdaroğlu’nun şimdi de kamu görevlilerine tehditlere koyulduğunu kaydeden Özdemir,
"Hukuk devleti olmanın gereği yerine getirilerek, Kılıçdaroğlu’nun mecliste komisyonda bekleyen tüm dosyalarının görüşülmesi ve dokunulmazlığının kaldırılması gerekir. Ülkemizin ve milletimizin dirlik, birlik ve huzurunu bozmaya kimse cüret edemez"
ifadelerini kullandı.
#MHP Genel Başkan Yardımcısı
#İsmail Özdemir
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Dokunulmazlık
3 yıl önce