|

Milli Şef dönemi geride kaldı

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, memurları tehdit edip 18 Ekim’den itibaren isyana çağıran CHP liderine seslendi: Sayın Kılıçdaroğlu, bir kişinin iktidarı dediğin Milli Şef dönemi geride kaldı. Bana şu 18 Ekim’i bir anlat. Dilinizin altında acaba 15 Temmuz gibi bir tarih mi var?

00:00 - 17/10/2021 Pazar
Güncelleme: 02:00 - 17/10/2021 Pazar
Yeni Şafak
Numan Kurtulmuş
Numan Kurtulmuş

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 18 Ekim itibariyle bürokratları tehdit eden sözlerine ilişkin, “Sayın Kılıçdaroğlu, 18 Ekim nedir? Bana şu 18 Ekim’i bir anlat, acaba zihninizin arkasında, dilinizin altındaki baklada, acaba 15 Temmuz gibi, 28 Şubat gibi bir tarih mi var?” dedi. Partisinin Giresun’daki toplantısında konuşan Kurtulmuş, CHP liderinin “Türkiye’de bir kişinin yönetimi var, Türkiye’de bir kişinin iktidarı var” söylemine yönelik de şunları kaydetti:

“Sayın Kılıçdaroğlu, bir kişinin iktidarı dediğin milli şef zamanındaydı ve milletin oylarıyla geride bırakıldı, o dönemler geride kaldı. Türkiye’de halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk Cumhurbaşkanı olarak seçilmiş Recep Tayyip Erdoğan var ve onun hükümeti var. Dolayısıyla halkın oyu arkasında yokmuş ve halkın kendisine verdiği görevi icra etmiyormuş gibi Türkiye’nin yönetimini suçlama altında tutamazsınız.”



#AK Parti
#CHP
#Numan Kurtulmuş
#Kılıçdaroğlu
2 yıl önce