|

MKYK toplantısıyla ilgili haberlere tepki

AK Parti Sözcüsü Atalay, partisinin 30 Temmuz 2015 tarihli MKYK toplantısı ile ilgili basında yer alan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını, bu tür yanlış haberlerin basında yer almasıyla ilgili partisinde disiplin soruşturması başlatıldığını bildirdi.

Yeni Şafak
11:44 - 1/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 12:02 - 1/08/2015 Cumartesi
AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bazı gazetelerde, partisinin 30 Temmuz 2015 tarihli Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısından bazı haberlerin yer aldığını hatırlattı. Atalay, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.



MKYK'nın partinin en üst karar organı olduğunu belirten Atalay, "Partimizle ilgili bütün konular bu kurulumuzda en kapsamlı şekilde görüşülür ve kararlar alınır. Kurulumuz, Genel Başkanımız ve parti yönetimimiz için en önemli istişare heyetidir" ifadesini kullandı.



Burada görüşülen konularla ilgili gerçeği yansıtmayan, anlamından kopuk tek cümlelik haberlerin fevkalade yanlış olduğunu vurgulayan Atalay, bu toplantılarla ilgili basın açıklamalarının Parti Sözcüsü tarafından yapıldığını ve geçerli olanın da bu olduğunu kaydetti.



Atalay, "Ayrıca, partimiz MKYK'sından bu tür yanlış haberlerin basında yer almasıyla ilgili partimizde disiplin soruşturması başlatılmıştır" bilgisini paylaştı.

#AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay
#Beşir Atalay
#MKYK
#disiplin soruşturması
9 yıl önce