|

Moğol çift İstanbul Boğazı'nda boğuldu

İsviçre'de okuyan ve İstanbul'a tatile gelen Moğolistanlı genç çift boğazda boğularak öldü. Görgü tanıkları, erkek arkadaşı Boğaz'a düşünce onu kurtarmak isteyen kız arkadaşının da denize atladığını söyledi. Ülkelerinde tanınan ailelerinin çocukları olduğu öğrenilen çiftin cesetleri bulundu.

13:39 - 12/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:57 - 12/02/2015 Perşembe
DHA

İsviçre'de öğrenci olan Sereter Bat Erdene ile kız arkadaşı Sarengerel Dorlıg Jav, 7 Şubat'ta İstanbul'a geldi. İddialara göre dün Sereter Bat Erdene otelin deniz kıyısında bulunan istinat duvarında yürümeye başladı. Bu sırada dengesini kaybederek suya düştü.


Olayı gören kız arkadaşı da hemen Erdene'nin peşinden denize atladı. Durumu fark eden otel görevlileri de olay yerine koştu. Ancak 2 öğrenci de dalgaların arasında kayboldu.


Durum polise bildirildi. Yapılan aramalarda önce Sarengerel Dorlıg Jav'in cesedine ulaşıldı. Daha sonra yapılan aramalarda  Sereter Bat Erdene'nin de cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi.


OLAYI OTEL KAMERALARI GÖRÜNTÜLENDİ

Boğularak hayatını kaybeden Sereter Bat Erdene'nin babasının  Moğolistan'da bir milletvekili olduğu belirlendi.


Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü otel güvenlik kameralarının olayı görüntülendiğini belirttiler. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

#istanbul boğazı ölüm
#moğolistanlı çift
#boğaz ceset
9 yıl önce