|

Muharrem İnce darbeci başkan için miting yapacak

Edirne Belediye Başkanı ve CHP Adayı Recep Gürkan'ın 15 Temmuz darbe girişimini bulunduğu eğlence mekanında elinde kadehle sahneye çıkıp şarkılar söyleyerek kutladığı görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Darbeci Belediye Başkanı Gürkan, skandal görüntülerin üzerine bir açıklama yapmazken, partisi CHP kendisine destek çıkan bir organizasyona imza attı. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'in, yarın Edirne'de Recep Gürkan için düzenlenecek mitinge katılacağı açıklandı.

Yeni Şafak
15:19 - 28/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 15:32 - 28/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
15 Temmuz'u kadeh kaldırarak kutlayan Recep Gürkan - Muharrem İnce
15 Temmuz'u kadeh kaldırarak kutlayan Recep Gürkan - Muharrem İnce

31 Mart seçimlerinde CHP’den yeniden aday gösterilen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimine kadeh kaldırıp sevinç şarkıları söylediği görüntüler ortaya çıktı. Görüntüler sosyal medyada ve kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu.

DARBE GİRİŞİMİNE KADEH KALDIRARAK SEVİNDİ

FETÖ’nün darbe girişimi esnasında içkili bir mekanda kutlama yapan Gürkan, sahneye çıkıp Gündoğdu Marşı’nı söyledikten sonra mekandakilere
“36 yıl önceki geceyi tekrar yaşıyoruz. O zaman haberimiz yoktu, şimdi var”
dedikten sonra kadehini kaldırarak adeta darbe girişimini kutladı.

İNCE'DEN DARBE SEVER BAŞKANA DESTEK

CHP'nin 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ise bu görüntülere rağmen Gürkan'a destek olmak amacıyla yarın Edirne'de düzenlenecek olan mitinge katılacak. Miting programını sosyal medya hesaplarından duyuran Gürkan, İnce için klip hazırlatarak gelişini duyurdu.



#Recep Gürkan
#Muharrem İnce
#CHP
#15 Temmuz
#darbe girişimi
5 yıl önce