|

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na tepki

CHP'de Kılıçdaroğlu'nun, parti içi muhalefete yönelik tehditkar sözlerine tepki büyüyor. CHP'li vekil Muharrem İnce de Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. CHP'nin seçimlerdeki başarısızlığına vurgu yapan İnce, "Önemli olan seçim akşamları kapının önünü bayram yeri haline getirebilmektir" dedi.

Yeni Şafak
16:24 - 3/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:33 - 3/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce.
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, parti içi muhalefete yönelik tehdit eden açıklamasına tepki gösterdi. İnce, "Önemli olan farklı düşüneni, muhalefet edeni kapının önüne koymak değil, seçim akşamları kapının önünü bayram yeri haline getirebilmektir" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, dünkü grup toplantısında parti içi muhalefete karşı dikkati çeken mesajlar verdi. Partisinin grup toplantısında sert bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, parti içi muhalefete gözdağı verdi. Kılıçdaroğlu, partide mücadele yapanı kovacağını açıkladı.

Son olarak, partiyi eleştirdiği için CHP'li milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Fikri Sağlar hakkında da soruşturma başlatıldı. Sağlar, Kılıçdaroğlu'nun 'tek adamlık' söylemlerine atıfta bulunarak, "Kendisi partide tek adam olmuştu" demişti.


#Kemal Kılıçdaroğlu
#Muharrem İnce
7 yıl önce