|

Mustafa Kemal Çiçek'in Memleket Partisi'nden ihracı istendi

Memleket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Disiplin Kurulu üyesi Mustafa Kemal Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada muhalefeti eleştirdiği için Memleket Partisi'nden ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurdu. Çiçek, partiden gelen ihraç talebini yine sosyal medya üzerinden öğrendi.

12:37 - 12/02/2022 Cumartesi
Güncelleme: 15:19 - 12/02/2022 Cumartesi
Diğer
Mustafa Kemal Çiçek
Mustafa Kemal Çiçek

Memleket Partisi Genel Disiplin Kurulu üyesi Mustafa Kemal Çiçek geçtiğimiz günlerde bir canlı yayınına katılmış ve muhalefeti sert bir dille eleştirmişti.

Memleket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Disiplin Kurulu üyesi Mustafa Kemal Çiçek'in “kesin ihraç talebiyle ve tedbirli olarak” Genel Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi için Parti Meclisi’nde görüşme yapılacağını bildirilmişti.

Memleket Partisi’nin bugün yaptığı olağanüstü MYK toplantısında oybirliğiyle aldığı karar sosyal medya hesabından duyuruldu.

PARTİNİN İHRAÇ TALEBİNİ BÖYLE DUYURDU

Memleket Partisi kurucularından olan, Genel Disiplin Kurulu üyesi Mustafa Kemal Çiçek sosyal medya üzerinden öğrendiği ihraçtalebini yine sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Çiçek'in ihraç talebi ile ilgili yaptığı açıklama şöyle;

Biraz evvel kurucusu olduğum Memleket Partisinden olağanüstü MYK kararı ile ihracımın talep edildiğini sosyal medya marifeti ile öğrendim. İhraç istem nedenim,istifa ettiğim Anamuhalefeti ve unsurlarını eleştirmemdir.Kamuoyuna teferruatlı açıklama bilahare tarafımdan yapılacaktır.


#Memleket partisi
#Mustafa Kemal çiçek
#parti
#ihraç
#chp
#Muharrem İnce
2 yıl önce