|

Narkotik'ten kardeşleri buluşturan operasyon

İzmir'de narkotik ekiplerince yapılan iki farklı operasyonda, yıllardır birbirini görmeyen ve gözaltına alınan iki şüpheli kardeş, emniyette karşılaştı. Bu durum, operasyona imza atan ve meslek hayatlarında ender bir olaya şahitlik eden polisleri bile şaşırttı.

Yeni Şafak
15:03 - 2/07/2018 الإثنين
Güncelleme: 15:10 - 2/07/2018 الإثنين
IHA
İzmir Narkotik Büro ekiplerinin operasyonu, uzun yıllardır birbirlerini görmeyen 2 kardeşi nezarethanede bir araya getirdi.
İzmir Narkotik Büro ekiplerinin operasyonu, uzun yıllardır birbirlerini görmeyen 2 kardeşi nezarethanede bir araya getirdi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Bu kapsamda ekipler, Karşıyaka ilçesinde bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda E.A. (27) isimli şahıs, araç içerisinde yakalandı. E.A.'nın üzerinde ve araçta yapılan aramalarda ise 116 adet kilitli poşet içerisinde kokain maddesi ele geçirildi.

Ekipler ayrıca Buca ilçesindeki operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen M.A. (39), C.P. (21) ve H.A. (20) isimli şüphelileri ikamet ettikleri evde yakaladı.

Evde ekipler tarafından yapılan aramalarda ise çok sayıda uyuşturucu madde, av tüfekleri yakalanarak el konuldu.

Yıllardır birbirini görmüyorlardı operasyonla buluştular

  • Öte yandan yapılan iki farklı operasyonla ilgili olarak ilginç bir olay da ortaya çıktı. Ekiplerin gözaltına aldığı E.A. ve M.A.'nın kardeş oldukları öğrenilirken, iki şüpheli kardeşin yıllar sonra emniyette buluştuğu açıklandı.

Bu durum operasyona imza atan ve meslek hayatlarında ender bir olaya tanıklık eden polisleri de şaşırttı.

Tamamlanan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen iki kardeşten M.A. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. E.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#İzmir
#Operasyon
#Uyuşturucu
٪d سنوات قبل