|

Öğrencilerden güvenlik güçlerine 'fındıklı mektup'

Düzce'nin Çilimli ilçesinde 2 bin 700 öğrenci, terör bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerine destek amacıyla evlerinden getirdikleri fındıkları sınıflarında kırarak, içerisine duygu dolu mektuplar ekleyip bölgeye yolladı.

Yeni Şafak
10:26 - 14/02/2016 Pazar
Güncelleme: 08:31 - 14/02/2016 Pazar
AA

Düzce'nin Çilimli ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Temsilciliği tarafından, terör bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerine destek amacıyla 2 bin 700 öğrenci, evlerinden getirdikleri fındıkları sınıflarında kırarak, içerisine duygu dolu mektuplar ekleyip bölgeye yolladı.



İlçede kreş, anaokulu, ilköğretim ve ortaöğretim seviyesinde tüm öğrenciler, evlerinden getirdikleri kabuklu fındıkları sınıflarında öğretmenleri gözetiminde kırarak, önceden hazırladıkları duygu dolu mektuplar eşliğinde poşetledi.



Projeye destek olan Necmi Hoşver İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Metehan Korkmaz, babasının da polis memuru olduğunu belirterek, "Öncelikle projeyi hazırlayanlara çok teşekkür ediyorum. Poşetlediğimiz fındıkları öğretmenimize vereceğiz, sonra kargoyla doğudaki askerlere gönderilecek. Oradaki askerler hem yazdığımız şeylerle hem de yedikleri fındıklarla moral kazanacaklar" diye konuştu.



Korkmaz, hazırladığı fındığa iliştirdiği mektupta ise şu ifadelere yer verdi:"Sevgili asker ve polis ağabeylerim. Sizleri çok seviyorum. Bizler için orada soğukta ve çocuklarınızdan ayrı görev yapıyorsunuz. Bu fındıkları, sizi güçlendirsin diye gönderiyorum. Hepinize afiyet olsun. Allah her zaman sizinle olsun. İnşallah ailenize kavuşursunuz."



#Düzce
#Çilimli
#öğrenci
#terör
#kahramanlarına
#fındıklı mektup
#fındık
#mektup
8 yıl önce