|

Öğretmen dövülerek öldürüldü

Antalya'da çalıştığı otelde çıkan kavgada başına aldığı darbelerle yaşamını yitiren öğretmen adayı 30 yaşındaki Nizamettin Arslan'ın cenazesi, yarın memleketi Batman'da toprağa verilecek. Arslan'ın, 1 yıl önce facebook'ta kendi mezar taşını paylaştığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
17:09 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 15:11 - 21/11/2014 Cuma
DHA
Antalya'da felsefe öğretmeni adayı Nizamettin Arslan, uzun süre atamasının yapılmaması üzerine Kemer İlçesi Beldibi mevkiinde bir otelde geçici süreyle iş buldu. Arslan, 2 ay önce otelde henüz belirlenemeyen bir nedenden çıkan kavgada başına ve vücudunun değişiklik bölgelerinden yaralandı. Otel görevlileri ve çalışanların polise ve 112 servisine haber vermesi üzerine Nizamettin Arslan götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Yoğun bakımda 52 gün süren yaşam mücadelesini bu sabaha karşı yitiren Nizamettin Arslan'ın cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgunda savcının yaptığı incelemenin ardından memleketi Batman'a götürüldü. Baba Şaban Arslan, oğlunun felsefe öğretmeni olduğunu ve atamasını beklediğini söyledi. Aile, gencin vasiyeti üzerine cenazeyi defnetmek üzere Batman'ın Gercüş İlçesi Eymir Köyü'ne götürdü.

Nizamettin Arslan'ın facebook'ta 19 Ekim 2013 tarihindeki bir paylaşımda mezar taşının üzerine adını yazdığı görüldü. Arslan'ın bir arkadaşının da 'Ruhuna El Fatiha' yazması dikkat çekti.


 
#antalya öğretmen
#öğretmen dayak
#öğretmen facebook
9 yıl önce