|

Ölüm servisi

Kocaeli’de ıslak yolda kontrolden çıkan işçi servisi, refüjü aşarak karşı şeritte seyreden bir TIR’la çarpıştı. Kazada servis aracındaki 4 işçi feci şekilde can verirken, 2 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/02/2018 Pazar
Güncelleme: 00:24 - 18/02/2018 Pazar
Yeni Şafak
Üzücü kaza, dün sabah Anadolu Otoyolu Kuzey Yanyolu Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) mevkiinde meydana geldi
Üzücü kaza, dün sabah Anadolu Otoyolu Kuzey Yanyolu Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) mevkiinde meydana geldi
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde işçi servisiyle TIR’ın çarpışması sonucu 4 kişi öldü, biri ağır 2 kişi de yaralandı.


CAN PAZARI

Üzücü kaza, dün sabah Anadolu Otoyolu Kuzey Yanyolu Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Ahmet Yılmaz’ın kullandığı bir temizlik firmasında çalışan işçileri taşıyan 41 U 3929 plakalı minibüs, yağmur nedeniyle ıslak zeminde kaymaya başladı. Sürücüsünün kontrolünden çıkıp refüjü aşıp karşı şeride geçen minibüs, Fatih Kanbur’un kullandığı 41 VF 985 plakalı TIR’la kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen minibüsteki can pazarını gören vatandaşlar yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


ZAMANLA YARIŞ

Kazada minibüsteki işçilerden Özlem Gültekin (42) ve Zekeriya Özel (41) olay yerinde hayatını kaybederken, minibüs sürücüsü Ahmet Yılmaz ile Ayten Örnek, Melek Korkut ve Ayfer Altuner ise yaralandı. İtfaiye ekipleri, minibüste sıkışan yaralıları kurtarmak için adeta zamanla yarıştı. Güçlükle çıkarılan yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Ağır yaralanan işçilerden Melek Korkut ile Ayfer Altuner, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada can veren Özlem Gültekin’le kardeş olan Ayten Örnek’in de hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

#Kocaeli
#Trafik Kazası
6 yıl önce