|

Otomobil otobüse çarptı: 3 yaralı

Antalya'da bir otomobil, yolcu otobüsüne arkadan çarparak alev aldı. Yaralanan sürücü, kızı ve eşi otobüsteki yolcular tarafından kurtarıldı.

Yeni Şafak
10:22 - 15/09/2015 Salı
Güncelleme: 07:24 - 15/09/2015 Salı
DHA

Burdur'dan Antalya yönüne seyreden Gökan Çengel'in kullandığı 06 AG 7841 plakalı otomobil, Döşemealtı İlçesi Palmiye Kavşağı'nda saat 07.00 sıralarında önünde seyreden 40 LE 825 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin motor kısmı alev alırken, sürücü Gökan Çengel ile yanındaki kızı 4 yaşındaki Zeynep ve eşi Sema Yeşil Çengel yaralandı.



Yolcular, yanan otomobildeki yaralıları çıkarırken, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri aynı anda sevk edildi. İtfaiye ekipleri araca müdahale ederek söndürdü. İlk müdahalesi sağlık görevlilerince olay yerinde yapılan yaralılardan durumu ağır olan Sema Yeşil Çengel Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, kızı Zeynep ve eşi Gökan Çengel ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde götürülerek tedaviye alındı.



Otobüsün şoförü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza yapan otobüsteki yolcular ise firmaya ait başka bir otobüsle gönderildi.



#trafik kazası
#otobüs kaza
#otomobil kaza
#antalya kaza
9 yıl önce