|

Paket değil esnaf patladı!

Bilecik’te tuvaletlerin önüne bırakılan valizin etrafı güvenlik çemberine alındı. Uzun süre bomba imha ekibinin beklenmesi bir esnafı çıldırttı. Valizi açıp tekmeleyen esnaf, gözaltına alındı.

Yeni Şafak ve
03:00 - 17/05/2016 Salı
Güncelleme: 23:27 - 16/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Bilecik'te tuvaletlerin önüne bırakılan sahipsiz valizi görenler bomba ihtimaline karşı durumu polise bildirdi. Polislerin şüpheli valizin etrafına güvenlik şeridi çekip Eskişehir'den gelecek bomba uzmanını beklediği sırada büfe sahibi Rıdvan Çiçekçi valizi açıp içindekileri giysileri çıkardı, ardından da valizi tekmeledi. Polislere, “2 saatten beri bir çantaya müdahale edemediniz. Dükkanımı kapattınız, saatlerdir iş yapamıyorum” diyen Çiçekçi gözaltına alındı.



POLİS
ÇAĞIRILDI


İlginç olay Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Umumi tuvaletlerin önünde sahipsiz bir valiz olduğunu görenler '155 Polis İmdat' hattını arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri valizin etrafına güvenlik şeridi çekip yanına kimseyi yaklaştırmadı. Yakındaki işyerlerinde bulunanları dışarı çıkartan polisler Atatürk Bulvarı'nın bir bölümünü de araç ve yaya trafiğine kapattı.





GÖZALTINA ALINDI


Bilecik'te görevli bomba uzmanının Doğu illerine geçici görevle gitmesi nedeniyle Eskişehir'den bomba uzmanı çağırıldı.Eskişehir'den bomba uzmanının gecikmesi çevredeki esnaf tepkisine neden oldu. Tuvaletlerin yanında büfe işleten Rıdvan Çiçekçi, koşarak valizin yanına gitti. Valizi açan ve içerisinden çıkan giysileri ve erikleri sağa sola saçan Çiçekçi, daha sonra valizi tekmeledi. Rıdvan Çiçekçi kendisine müdahalede bulunan polislere, “2 saatten beri bir çantaya müdahale edemediniz. Dükkanımı kapattınız, saatlerdir iş yapamıyorum” diye bağırdı. Büfe sahibi Rıdvan Çiçekçi'nin gözaltına alınmasına bazı esnaf tepki gösterdi. Çiçekçi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, Atatürk Bulvarı da araç ve yaya trafiğine açıldı.


#Bilecik
#Bomba
8 yıl önce