|

Şampiyonun acı günü

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun 4 aylık bebeği Hamza, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Minik bebeğin cenazesi, dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi

Yeni Şafak
04:00 - 27/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 23:00 - 26/07/2015 Pazar
Diğer

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 4 aylık bebeği Hamza, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Milli motosikletçi, bebeğinin vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Sofuoğlu'nun resmi Facebook hesabından yapılan açıklamada, geçirdiği beyin kanamasının ardından bir süredir yoğun bakımda tedavi gören minik Hamza'nın dün hayatını kaybettiği duyuruldu. Minik Hamza'nın cenazesi, Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki Büyük Cami'de dün kılınan cenaze namazının ardından dua ve gözyaşları arasında aile kabristanlığına defnedildi.


OĞLU İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

4 Mart'ta dünyaya gelen ve 2 Mayıs'ta Antalya'nın Alanya ilçesinde beyin kanaması geçiren minik Hamza, İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat edilmişti.


Tedavi sürecinde oğlunun ellerini öperken çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde paylaşan milli sporcu, sevenlerinden dua istemişti. Sofuoğlu mesajında, “Hamza'nın son durumunda çok şükür kötüye gidiş yok fakat umutla beklediğimiz solunumu hala yok ve uyanamıyor dualarınızı bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği iftar yemeğine katılan Sofuoğlu, evladı için dua beklediğini Cumhurbaşkanı'na da iletmişti.


Davutoğlu'ndan taziye

Bu arada, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kenan Sofuoğlu'nun acısını paylaştı. Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, Davutoğlu'nun milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu telefonla arayarak, 4 aylık bebeğini kaybetmesi nedeniyle taziyelerini ilettiği ve başsağlığı dilediği belirtildi.


Milli motosikletçi, 2002 yılında kardeşi Bahattin Sofuoğlu'nu trafik kazasında, 2008 yılında diğer kardeşi Sinan Sofuoğlu'nu Körfez Pisti'ndeki antrenmanda geçirdiği kazada, 2011 yılında da babası İrfan Basri Sofuoğlu'nu kaybetmişti.




#Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu
#Hamza
#Kenan Sofuoğlu
9 yıl önce