|

Sandıkçı yatırım ve projelerini anlattı

Canik’in Dereler Mahallesi’nde düzenlenen “Başkan Mahallemde” adlı istişare toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede devam eden yatırım ve projeleri anlattı.

00:00 - 22/08/2021 Pazar
Güncelleme: 07:16 - 22/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede devam eden yatırım ve projeleri anlattı.
Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede devam eden yatırım ve projeleri anlattı.

Canik’in Dereler Mahallesi’nde düzenlenen “Başkan Mahallemde” adlı istişare toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede devam eden yatırım ve projeleri anlattı. Programda söz alan Dereler Mahallesi Muhtarı Hakan Sezer, Başkan Sandıkçı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

  • Toplantıların birlik ve beraberliği güçlendirmek adına çok faydalı olduğuna değinen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi. Hükümet Konağı, Millet Bahçesi, Yeni Spor Salonu, Sosyal Yaşam Merkezi gibi pek çok proje hakkında vatandaşı bilgilendiren Sandıkçı, ilçenin kısa sürede büyük yatırımlara kavuşacağını dile getirdi.
#Canik
#Dereler
#İbrahim Sandıkçı
3 yıl önce