|

Saygısızlık!

CHP’li Kadıköy Belediyesi’nin Kadınlar Günü kutlaması için LGBTİ mesajı vermesi tepki çekti. AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin mesajın kadınlara büyük bir saygısızlık olduğunu ve belediyenin özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/03/2016 Cuma
Güncelleme: 23:55 - 3/03/2016 Perşembe
Yeni Şafak

CHP'li Kadıköy Belediyesi'nin Dünya Kadınlar Günü kutlaması büyük bir tartışma başlattı. Kadıköy Belediyesi'nin reklam billboardlarında yayınlanan, Kadıköy Belediyesi - LGBTİ Dayanışma Derneği'nin ortak kutlama mesajında “Lezbiyenim-Biseksüelim-Transım- İnterseksim” mesajı ile “okulda, işte, mecliste, her yerdeyim!” mesajının verilmesi tepki çekti. Kadıköy Belediyesi'nin bu kutlama mesajına vatandaşlar sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi.



DEĞERLERİMİZE AYKIRI


AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, yaptığı basın açıklaması ile Kadıköy Belediyesi'ni kınadı. Şahin, “Aile ve toplum değerlerimize aykırı olan bir konuyu toplumsal hayata yayma düşüncesini asla kabul edemeyiz. Kadıköy Belediyesi için toplumun değerlerinin hiçbir önemi yok mudur? Kadınlar Günü'nün değerlerimize aykırı bir konuya alet edilmesi de kadınlara yapılmış bir saygısızlıktır. Kadıköy Belediyesi'ni kadınlardan özür dilemeye davet ediyoruz ve böyle bir konuya açıkça destek vermesinden dolayı kınıyoruz” diyerek tepki gösterdi.


#Dünya Kadınlar Günü
#LGBTİ Dayanışma Derneği
#Kadıköy Belediyesi’
8 yıl önce