|

Seda Sayan'dan 'yandaş' sorusuna net cevap: Kılıçdaroğlu çağırdı da gitmedik mi?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen 'Yandaş mısınız?' sorusuna sert tepki gösterdi. Kendisinin yıllardır bütün başkanlara yakın olduğunu belirten sanatçı, "Bana 'cumhrubaşkanı yalakası diyorlar.' Bir Cumhurbaşkanı sizi davet ediyor. Sadece neden Recep Tayyip Erdoğan konuşuluyor? Sayın Kılıçdaroğlu ya da Akşener çağırdı da gitmedik mi" ifadelerini kullandı.

09:47 - 4/09/2020 Cuma
Güncelleme: 10:05 - 4/09/2020 Cuma
Yeni Şafak
Seda Sayan katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Seda Sayan katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı Seda Sayan Haber Global'de bir televizyon programında kendisine yöneltilen sorulara çarpıcı cevaplar verdi. Dobra ve açık sözlü olmasıyla bilinen sanatçı, "Seda Sayan 'Yandaş' sanatçı mı?" sorusuna sert tepki verdi. Bazen kendisine cumhurbaşkanı yalakası denildiğini belirten Sayan, "Bir Cumhurbaşkanı sizi davet ediyor. Sadece neden Recep Tayyip Erdoğan konuşuluyor? Turgut Özal'a da yakındım, Tansu Çillere de. Yine çağırsalar yine giderim. Sayın Kılıçdaroğlu çağırdı da gitmedik mi?" ifadelerini kullandı.


Akşener'e sitem etti

Geçtiğimiz yıllarda bazı sanatçı ve sporcuların askerlere moral vermek amacıyla Hatay'a gitmiş, bunun olay üzerien İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, "İktidara gelirsek o sanatçılara selam vermeyeceğiz" açıklamasında bulunmuştu. Tepki toplayan açıklamalar hakkında da konuşan Seda Sayan, "Meral Akşener'in bence en büyük gafıydı. "Biz bu sanatçıları tanımayacağız" dedi. Söylediğim lafın arkasındayım "Sayın Kılıçdaroğlu ve Akşener davet etti de gitmedik mi?" dedi.

"Erdoğan düşmanlığı var"

Geçmiş yıllarda onca siyasetçinin davetine katıldığını ama bu kadar tepki almadığını belirten sanatçı, "Oraya gitmek taraf olmak değildir. Abuk subuk hale getirildi. Siyasetçi değişir, sanatçı durur. Bu o zaman Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olarak görüyorum. Geçmişte onca siyasetçinin davetine gittik. Bunlar konuşulmadı da neden bu davet konuşuluyor." diye konuştu.


#Seda Sayan
#yandaş
#Erdoğan
4 yıl önce