|

Şehzadeler 22 mahallenin ses ve güvenlik sistemlerini yeniledi

Şehzadeler Belediyesi, ilçedeki 22 mahalleye yönelik bir çalışma başlattı. Çalışma kapsamında 22 mahalledeki ses sistemi ile güvenlik kamerası sistemleri bakıma alındı, bozuk olanlar yenilendi. Yapılan hizmet mahalle muhtarlarından büyük takdir gördü.

12:13 - 20/05/2021 jeudi
Güncelleme: 12:19 - 21/05/2021 vendredi
Yeni Şafak
22 mahallede yürütülen çalışmalar kapsamında sistemler bakıma alındı ve zaman içerinde kullanım dışı kalanlar yenileri ile değiştiriliyor.
22 mahallede yürütülen çalışmalar kapsamında sistemler bakıma alındı ve zaman içerinde kullanım dışı kalanlar yenileri ile değiştiriliyor.

Şehzadeler Belediyesi, mahallelerde büyük öneme sahip olan ses sistemleri ve güvenlik kamerası sistemlerini bakıma aldı. 22 mahallede yürütülen çalışmalar kapsamında sistemler bakıma alındı ve zaman içerinde kullanım dışı kalanlar yenileri ile değiştiriliyor.


Çalışma hakkında bilgi veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Geçmiş dönemlerde özellikle beldeden mahalleye geçen yerleşim yerlerimizde var olan anons ve güvenlik kamerası sistemleri zaman içerisinde yıpranmış, kimi noktalarda da tamamen kullanım dışı kalmış. Mahallelerimizi ziyaret ettiğimizde mahalle muhtarlarımızın bizden bu konuda talebi vardı. Biz de bu talebe kayıtsız kalmadık. 22 mahallemizde ses ve güvenlik kameralarına yönelik bakım çalışması başlattık ve bozulan, kullanım dışı kalanları yeniliyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.


Yapılan çalışmaya yönelik konuşan mahalle muhtarları ise memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi;


ARİF KURTOĞLU SANCAKLIİĞDECİK MAHALLE MUHTARI:

“Mahallemizin ses ve kamera sistemleri uzun zamandır çalışmıyordu, eksinlikler vardı. Biz bunu Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’e bildirdiğimizde sağolsun hemen gerekli çalışmayı başlatıp, arkadaşları yönlendirdi. Mahallemizdeki çalışmayan hoparlörler yenilendi. İlave hoparlörler takıldı. Çok güzel oldu. Ayrıca kamera sistemimiz vardı uzun zamandır çalışmıyordu. Tüm yenilemeleri yapıldı ve hepsi aktif hale getirildi. Mahallelim ve şahsım adına Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ediyorum.”


KADİR DALGIN SANCAKLIBOZKÖY MAHALLE MUHTARI;

“Yaklaşık 3 yıl önce mahallemize şimşek düşmesi sonucu mahallemizdeki ses ve kamera sistemlerimiz bozuldu. Sağolsun Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik, talebimizle ilgilenerek ilgili arkadaşları yönlendirdi. Şu anda hem ses hem de kamera sistemlerimiz yenilendi. Başkanımıza her zaman ulaşabiliyoruz, kendisi sorunlarımızla ilgileniyor. Çok değerli bir insan. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”


NECDET ÇOLAK KARAOĞLANLI MAHALLE MUHTARI;

Mahallemizdeki kamera ve ses sistemleri çalışmıyordu, Şehzadeler Belediyesi onları yeniledi. Ömer Başkanımıza çok teşekkür ediyorum”
#Yerel Gündem
#Şehzadeler Belediyesi
#Gündem
il y a 3 ans