|

Sneijder kadar olamadılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP’nin “Türkiye güvenli bir ülkedir” diyen Wesley Sneijder’in hassasiyetini dahi gösteremediğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:55 - 14/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Maalesef CHP, ‘Türkiye son derece güvenli bir ülkedir’ diyen Wesley Sneijder’in hassasiyetini dahi gösterememiştir.” değerlendirmesinde bulundu. Ünal, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, meselenin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sadece Alman Focus dergisine verdiği mülakattaki sözleri olmadığını belirtti. Ünal özetle şunları söyledi.

TÜRKİYE KARŞITI LOBİ GİBİ

Kılıçdaroğlu’nun uluslararası basına verdiği mülakatlar ve kaleme aldığı makalelerin söylem analizi yapıldığında, sözlerinin Türkiye karşıtı lobilerin oluşturduğu kara propagandaya kaynaklık ettiğinin görülecektir. Kemal Kılıçdaroğlu ve sözcülerinin “Turistlere Türkiye’ye gelmeyin uyarısı yapılmadı.” demeleri anlamsız. “Daha ne diyecektiniz? Bütün bunları uluslararası basına söylediğiniz anda, sadece turistlere değil, yatırımcılara, akademisyenlere, sanat ve spor dünyasına da Türkiye’ye gelmeyin demiş oluyorsunuz. Maalesef CHP, ‘Türkiye son derece güvenli bir ülkedir.’ diyen Wesley Sneijder’in hassasiyetini dahi gösterememiştir."

#Mahir Ünal
#AK Parti
7 yıl önce